@brgsjks - Twitter Profile Analysis

Analysis of 199 tweets by brgsjks 🏴, from 07 Sep 2021 to 20 Sep 2021.

@brgsjks twitter profile photo

brgsjks 🏴

@brgsjks

If u knew cook stew peas fi hin yet enueh yourn, any giyal frighten bloodcleet in the pum pum is lejen πŸ’ž

Nord VPN - Browse in full privacy

36,893 tweets
495,866 followers
5,520 favourites
16 tweets per day
2011 since
7,538 following
132 listed
Boston, England location

Top Tweets by @brgsjks

brgsjks 🏴
@brgsjks
dasjioasjdiosajfioasufioasufioasufioasfioasufoiasfuoiuioufiousfuasiofuasiofuiuoifusiafuafuioasfufuafuaofuioasfujziocvhioweufsdufiosfufuauioasufioarure89jzxioc. Setuju tak?
20 Sep, 2021 - 01:45 AM UTC
brgsjks 🏴
@brgsjks
So apa yang korang harapkan untuk hari ini?
19 Sep, 2021 - 11:51 PM UTC
brgsjks 🏴
@brgsjks
Ini maybe just fun content tapi sebenarnya ada ye orang macamni kat real life. And sangat sangat annoying 😭😭😭 https://t.co/rqwCHH5Xiz
19 Sep, 2021 - 11:40 PM UTC
brgsjks 🏴
@brgsjks
Retweet tweet ini jika anda sedang tidur
19 Sep, 2021 - 05:12 PM UTC
brgsjks 🏴
@brgsjks
Squid game best ke pls la best sebab baru nak start layan ni kalau tak best malas la nak tengok bazir masa habiskan episode tapi takkan nak layan money heist kot
19 Sep, 2021 - 10:55 AM UTC
brgsjks 🏴
@brgsjks
Ada satu benda yang kita kena faham, Janda Baik dengan Genting Highland bukan Lembah Klang tau. Pls ingat ok.
19 Sep, 2021 - 10:19 AM UTC
brgsjks 🏴
@brgsjks
Kerajaan setuju pelaksanaan pemberian beri dos ketiga vaksin COVID-19. Focus untuk 1. Frontliners 2. Pesakit yang kurang daya tahan imunisasi 3. Warga tua yang ada lebih dari dua penyakit
19 Sep, 2021 - 10:18 AM UTC
brgsjks 🏴
@brgsjks
Lokasi: Rahsia
19 Sep, 2021 - 09:11 AM UTC
brgsjks 🏴
@brgsjks
Kisah sedih ringkas :( entah terlanggar mende entah tadi
19 Sep, 2021 - 07:34 AM UTC
brgsjks 🏴
@brgsjks
Anak dia kena pakai ewallet, baru semua ni takkan berlaku. https://t.co/P5ZLh1NAXM
19 Sep, 2021 - 07:11 AM UTC
brgsjks 🏴
@brgsjks
Pesanan untuk rakan rakan yang dah habis makan mellow, buang di tempat yang betul okay. https://t.co/8q9jNXitYv
19 Sep, 2021 - 04:27 AM UTC
brgsjks 🏴
@brgsjks
Baru tu. Belum lagi tengok cupcakes Aimee buat. https://t.co/wxdj1CovhR
19 Sep, 2021 - 02:12 AM UTC
brgsjks 🏴
@brgsjks
Tisu RM20 Maggi RM10 Telur RM10 Pewangi jamban RM20 Jeans RM100 dapat dua Mask ambik dari guard Beg sandang RM50 Sweater bundle RM15 https://t.co/mgT77QTVVi
19 Sep, 2021 - 12:57 AM UTC
brgsjks 🏴
@brgsjks
Gurl: b. Topup ayg rm5 bleh? Boy: ala yang. B xd wet lha Gurl: hm. Jgn mcg ayg agiew Boy: ayg. -gurl x blas mcg boy. Boy pun diam. 3 ari kmudian gurl mcg boy Gurl: b. Ayg rnd0o lha -tp boy diam. Gurl c0l boy x angkt. Gurl pergi rmah boy rmai org. Rup3-rup3 nye boy dh xdew 😒😒
18 Sep, 2021 - 04:58 PM UTC

Top Retweets by @brgsjks

My Jewellery
@My__jewellery
CINCIN FREEE 😍 RT je nnti akan dipilih pemenang 😁 https://t.co/V55LtwInCs
19 Sep, 2021 - 02:14 PM UTC
JIBRIL SS15
@jibrilss15
Beri laluan beri laluan, the best Butter Chicken in Subang nak lalu ni boss πŸ€ͺ
19 Sep, 2021 - 12:04 PM UTC
My Jewellery
@My__jewellery
Freya Diamond Ring πŸ’ Promo RM25 je 😍
19 Sep, 2021 - 07:21 AM UTC
Muzuza
@Muzuzxck
Teruskan usaha untuk menyumbang dan menyebarkan mesej ini. Sadaqah adalah tanda kita membenarkan keimanan. Silakan sebar mesej infaq ini. https://t.co/lsYaa7Hsq1
19 Sep, 2021 - 05:43 AM UTC
Art Supplies
@munchiatto
Finally!! it's ready stock. siapa nak boleh dm laju2 okay. https://t.co/0yvJ6fxVfQ
19 Sep, 2021 - 04:32 AM UTC
iceraf 🏴
@theisyraf
Nak share semula, sampai kita dapat bantu 1300 keluarga πŸ™πŸ» https://t.co/AHZo4JNtCl
19 Sep, 2021 - 04:23 AM UTC
JIBRIL SS15
@jibrilss15
Me after having Salted Egg Butter Chicken for one week straight
19 Sep, 2021 - 04:20 AM UTC
suez
@teslian4life
@brgsjks @Honorobu Kesiannya kosakata n ejaan rempit ke ni. Penat baca first round: mcg as machang and ayg as ayag Agiew as argue lha (mongolian language) Col agak as call Xdew as tiada embun Tp x pe la.maybe bahasa org muda mcm tu.
19 Sep, 2021 - 02:29 AM UTC
Irfan_newboysπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡΅πŸ‡ΈπŸ³οΈπŸ΄
@Marchfoward
HARI INI DALAM SEJARAH Datuk Mirnawan Nawawi @Mn13Official membawa Malaysia ke Final Sukan Komanwel 1998 KL apabila menjaringkan gol pada akhir masa tambahan minit ke 77 menewaskan India 1-0 Paling manis gol itu pada hari jadinya yg ke 27. Selamat Hari Jadi Datuk Mirnawan
19 Sep, 2021 - 01:56 AM UTC
dip
@thekabinui
@brgsjks dah lah nep, ingat kitorg tertipu ke dgn kau? kau tak mention jam pun. tahu la tikam.
19 Sep, 2021 - 01:37 AM UTC
My Jewellery
@My__jewellery
RT untuk Rosegold Like untuk Silver Promo RM25 je 😍
18 Sep, 2021 - 12:13 PM UTC
JIBRIL SS15
@jibrilss15
My mantra every single time I ruin my diet: This is fine it’s my cheat day. This is fine it’s my cheat week. This is fine it’s my cheat month. This is fine πŸ₯²
18 Sep, 2021 - 12:04 PM UTC
JenkinChan
@hafizzuzly
tibe mellow cookies @brgsjks pun ada. huhu. minum apa eh ptg ni?
18 Sep, 2021 - 09:35 AM UTC
Santapan Minda
@SantapanMinda
Siapa ada lebih dari rm5? Nak ajak kongsi rezeki untuk 1300 yang tengah susah. https://t.co/Af9qmRdGP7
18 Sep, 2021 - 08:09 AM UTC
keem
@AkeemSharyzal
Dulu aku meniaga tepi jalan je, takda rasa malu, sbb fikirkan keluarga, betul la org cakap, kalau kita tak fokus dgn apa yg kita buat, kita takkan dapat. Now alhamdulillah, terima kasih sebab support aku dari bawah, dengan bantuan RT dari korang pun aku dah hargai sangat2 πŸ˜•πŸ€²πŸ»
18 Sep, 2021 - 06:15 AM UTC

@brgsjks's

Tweets

109 tweets
69 retweets
21 replies
@brgsjks's

Twitter Client

163 Twitter for iPhone
36 Twitter Web App
@brgsjks's

Tweet Times

@brgsjks's

Tweet Days


@brgsjks's

Retweets

7 - jibrilss15
3 - AdamAda25065306
3 - My__jewellery
3 - theisyraf
2 - aminurhanis
2 - Xyrx_
1 - WElRDPHYSICS
1 - TypicalMsian
1 - _fazilahsidik96
@brgsjks's

Replies

3 - shasharyzal
2 - H_Bakkaniy
1 - InjangNation
1 - JazeeraJulaili
1 - noathela
1 - nrmnah
1 - knz_mp_
1 - chesayangmakkau
1 - nadirah_93
@brgsjks's

Hashtags

1 - #MellowCookies
@brgsjks's

Mentions

1 - @PDRMsia
1 - @mellowcrunchmy

Microsoft Office