Dhiki's Twitter Profile Analysis @dhikianati on Twitter

Following information is based on analysis of 199 tweets, from 12/04/2020 to 24/02/2021.


69,367 tweets
70,514 followers
5 favourites
<1 tweet per day
2013 since
301 following
1,153,102 listed
Jakarta Pusat, DKI Jakarta location

@dhikianati's

Tweets

3 tweets
15 retweets
181 replies
@dhikianati's

Twitter Client

97 TweetDeck
81 Twitter for iPhone
20 Twitter Web App
1 Nintendo Switch Share
@dhikianati's

Tweet Times

@dhikianati's

Tweet Days


@dhikianati's

Hashtags

No hashtags found.
@dhikianati's

Mentions

No users mentioned.

Top Tweets by @dhikianati top tweets by Dhiki

Dhiki
@Dhikianati
Dimotor Bg gojek: hasemene hasemene mene *kena angin suaranya* Gw: iya bang haha Bg gojek: samenw mala malahe ya Gw: bener bang hahaha *berhenti depan lampur merah* Bg gojek: Yaudah nanti sy jemput ya? Gw: ?????
01 Feb, 2021 - 02:53 AM UTC
Dhiki
@Dhikianati
kesel banget anjrit lupa disiram kembang satunya https://t.co/ixVs1E79ZX
27 Jan, 2021 - 01:25 PM UTC
Dhiki
@Dhikianati
Tiap make guide access pasti ngebug kalo main 5 jari :)) https://t.co/05CFunrmht
14 May, 2020 - 11:59 AM UTC

Top Retweets by @dhikianati top retweets by Dhiki

ณฐ 🥨
@beurrexx
โอ้ยยยยยยย ตอนท้ายโคตรพีค 555555555555555555555555555555555555555555555555555 https://t.co/PYn895bcsV
29 Jan, 2021 - 06:30 AM UTC
fee/fir ♥ 신 - 许墨夫人 😌
@lucisthetic
indonesian twitter during the bule bali conflict: https://t.co/XPqP4OLTNz
17 Jan, 2021 - 04:10 PM UTC
mardial
@_mardial_
Words I hate the most: "DM for price"
16 Jan, 2021 - 11:14 PM UTC
Flightradar24
@flightradar24
Sriwijaya Air flight #SJ182 lost more than 10.000 feet of altitude in less than one minute, about 4 minutes after departure from Jakarta. https://t.co/fNZqlIR2dz https://t.co/MAVfbj73YN
09 Jan, 2021 - 10:17 AM UTC
0xC00LS3C The Storm
@C00LS3C
Kalo ada yg tau twitter ini orang, tolong mention. Lu yang goblog, email asal2an yg diisi tapi "bacot@gmail.com" yang jelas2 itu udah kepake buat regis disite tadi sama orang. Perlu bukti lain? Gw kasih site lain buat checknya ya anjing https://t.co/fFY0uAjTQ6
02 Nov, 2020 - 03:08 PM UTC
Muhammad Daffa
@daffainfo
Kasian mas @secgron yang udah bikin capek-capek :( https://t.co/3xmcRzVvgz
02 Nov, 2020 - 02:48 PM UTC
少年✞
@VongolaXlV
Anime Villain: *close to victory* The main character after a few seconds: https://t.co/Uz2rKAXXEz
27 May, 2020 - 01:03 PM UTC
AREA JULID
@AREAJULID
Tea! ada teh tumpah nih malem" gini https://t.co/KIdGFEs1MD
24 May, 2020 - 06:11 PM UTC