Khairulaming's Twitter Profile Analysis @khairulaming on Twitter

Following information is based on analysis of 199 tweets, from 24/02/2021 to 22/04/2021.

Khairulaming

@khairulaming

30 Hari 30 Resepi sepanjang puasa tahun ini πŸŒ™πŸŒΆπŸŒΆπŸŒΆLINK SHOPEE SAMBAL NYET: πŸ‘‡πŸ»

1,431 tweets
684,518 followers
55 favourites
4 tweets per day
2019 since
79 following
236 listed
Kuala Lumpur location

@khairulaming's

Tweets

95 tweets
32 retweets
72 replies
@khairulaming's

Twitter Client

183 Twitter for iPhone
16 Twitter Web App
@khairulaming's

Tweet Times

@khairulaming's

Tweet Days


@khairulaming's

Hashtags

1 - #BehindTheScenes

Top Tweets by @khairulaming top tweets by Khairulaming

Khairulaming
@khairulaming
Puasa Day 10 - Ayam Masak Halia https://t.co/msM4INCu28
22 Apr, 2021 - 05:04 AM UTC
Khairulaming
@khairulaming
thank you so much guys! sorry tak boleh live lama tadi aku aku nk siapkan video jap be right back 😭 https://t.co/SnT7Bdy4C3
22 Apr, 2021 - 03:58 AM UTC
Khairulaming
@khairulaming
Selepas 3 bulan lebih Sambal Nyet dijual, alhamdulillah hari ni kita dapat reach sales 1 juta ringgit πŸ₯ΊπŸ™πŸ». I’ve sacrificed a lot to follow this journey, and i wish my dad is still around to see this today. kalau korang sudi, boleh baca post mortem 1 million ni: https://t.co/Pc5cKn6WLW
21 Apr, 2021 - 12:43 PM UTC
Khairulaming
@khairulaming
Puasa Day 9 - Keria Gula Melaka & Coconut Shake https://t.co/yiUZngDB2m
21 Apr, 2021 - 06:13 AM UTC
Khairulaming
@khairulaming
pukul 5.15 tadi baru start masak untuk sahur mmg lauk simple je sempat. tapi sedappp dua kali aku tambah nasi πŸ₯ΊπŸ₯ΊπŸ₯Ί https://t.co/lkoZJ1NdvI
20 Apr, 2021 - 09:55 PM UTC
Khairulaming
@khairulaming
kecewanya rasa buffet hotel ni πŸ˜”
20 Apr, 2021 - 11:37 AM UTC
Khairulaming
@khairulaming
Puasa Day 8 (Second Video) - Mixed Berry Smoothie https://t.co/kNpHQYmzYS
20 Apr, 2021 - 07:31 AM UTC
Khairulaming
@khairulaming
Puasa Day 8 - Ayam Panggang, Kentang Putar & Sos Lada Hitam https://t.co/4tRj9iXpZF
20 Apr, 2021 - 05:02 AM UTC
Khairulaming
@khairulaming
Sahur hari ni aku masak ayam halia, udang cicah thai sauce & cendawan enoki celup tepung. Ayam halia tu aku test menjadi. so esok aku try shoot resepi ni. Btw hari ni aku release 4 resepi baru, video first pukul 12.30 and video second pukul 3.30. See you guys later 🀀 https://t.co/SwjXCMoap6
19 Apr, 2021 - 09:57 PM UTC
Khairulaming
@khairulaming
haaa good question. sebenarnya i did record a few videos in advance tp usually time puasa akan bnyk shoot, edit & record voice over so that it adapts dgn current reaction from audience. for example bila video day 1 was doing well, i need to know why & quickly apply to video day 2 https://t.co/cIh9kocJo1
19 Apr, 2021 - 03:00 PM UTC
Khairulaming
@khairulaming
tahun ni baru first time ada behind the scene hehe. thank you @kemeyhakim https://t.co/q6G3SKc56e
19 Apr, 2021 - 02:25 PM UTC
Khairulaming
@khairulaming
i am proud. Good jobbbb πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» https://t.co/bbofgDix2O
19 Apr, 2021 - 11:46 AM UTC
Khairulaming
@khairulaming
Puasa Day 7 - Spaghetti Carbonara https://t.co/eJn5stmXu3
19 Apr, 2021 - 04:35 AM UTC
Khairulaming
@khairulaming
hari ni tak sempat masak lauk pauk for sahur sbb kena settle re-shoot resepi. tapi aku sempat buat nasi goreng pukul 5.20 tadi. sekian update untuk hari ni https://t.co/TosPmIw4Zr
18 Apr, 2021 - 09:56 PM UTC
Khairulaming
@khairulaming
best bila tgk korang tag stories masak2 buka puasa dgn family. So sorry tak sempat nak tgk semua. Btw kan appreciate kalau you guys blh record suasana masak2 kat dapur sekali. best tengok bila tak boleh balik kampung ni hehe 🀩
18 Apr, 2021 - 01:41 PM UTC

Top Retweets by @khairulaming top retweets by Khairulaming

syafiq hamzahπŸ‡²πŸ‡Ύ
@syafiqshahlan
Rasanya ni antara yg paling sedap aku pernah masak haha thanks @khairulaming untuk resepi ayam tiram dengan sos thai ni https://t.co/3E2uJAm8oZ
19 Apr, 2021 - 12:02 PM UTC
ΨΉΩŠΩ†Ψ§
@ansyaa_
Sedap gilaaaaaaa wehhh ayam tiram thai resepi khairul aming ni!!!! @khairulaming #ainasyamasak2 https://t.co/9BhVtP2ZcF
19 Apr, 2021 - 11:49 AM UTC
Panda Merah
@KikynKikon
Ikan siakap steam limau inspired by @khairulaming for today! πŸ€— https://t.co/6xrZovTOIR
19 Apr, 2021 - 11:16 AM UTC
fazleyjalal
@fazleyjalal
Guys!! SHE SAID YESSS!!!! I asked her if she has a boyfriend. She said Yessss πŸ˜ŠπŸ‘
18 Apr, 2021 - 01:31 PM UTC
Apai
@Radevengers
terimakasih tuan untuk resipi ni. @khairulaming πŸ™πŸ½ https://t.co/Z6f1Uk2rpu
18 Apr, 2021 - 12:35 PM UTC
zwanzani
@AzwanRizani
5.30 masuk dapur, bersilat sampai 6.30 maka terhasil Ayam Tiram Thai & Longan Limau Gula Melaka ala @khairulaming https://t.co/fWT3t2C32i
18 Apr, 2021 - 12:29 PM UTC
pha. πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡Ύ
@zlfhzlmnf
Ayam tiram thai inspired by @khairulaming ✨ berbaloi aku sepahkan dapur bila 1 family suka hasilnya! Alhamdulillah ✨ https://t.co/6P44SJYGAy
18 Apr, 2021 - 12:15 PM UTC
na
@liyanaothmn_
Ayam Tiram Thai recepi by @khairulaming πŸ˜‹ my family dah favorite this one and kata sedap, hehehe minta repeat lagi this sabtu makan dgn nasi arab 😁 hehe https://t.co/H2dDACPhnr
18 Apr, 2021 - 11:59 AM UTC
fazleyjalal
@fazleyjalal
So harini aku nak masak... Mushroom Salted Egg https://t.co/QVQnWsACZd
15 Apr, 2021 - 04:09 AM UTC
U-ni
@Uni85981651
SAYA DAH CUBA RESEPI KHAIRUL AMING MANGGA SUSU TU.. SUMPAH SEDAP DAN SENANG JA NAK BUAT!!! AHHHHπŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†β€οΈ https://t.co/77GKA7wFza https://t.co/QNxnvalq0L
13 Apr, 2021 - 12:24 PM UTC
Ψ΄ΩŠΩ„Ψ§ واحد
@shilawahid
Ming, betul ke ada resepi masak ikan dalam oven letak bunga api. Aku nak beli bunga api sesiap ni hahaha https://t.co/AF5DaSjVrP
12 Apr, 2021 - 08:33 AM UTC
kemey πŸ‘Ύ
@kemeyhakim
salam saya ada buat service kejut sahur😊 sehari -rm5 seminggu -rm50 *add on sayang -rm100k demi mencari sesuap nasi untuk berbuka😭 dm saya for more details rt untuk rezeki saya ><
09 Apr, 2021 - 02:08 PM UTC
Spring Rolls!
@omgyekemon
Weh guys! Aku dah try sambal nyet @khairulaming . Siot yaaaaa sedap nak mampothhhh! Pedas dia aku mampu makan sesudu teh je.
01 Apr, 2021 - 01:14 PM UTC
Liza Yyahya
@LizaYahya3
Sedap dooh @khairulaming 😍😍 boleh repeat!! https://t.co/SJUcSXzCbv
01 Apr, 2021 - 11:45 AM UTC