@nakborak - Twitter Profile Analysis

Analysis of 196 tweets by ㅤㅤNak Borak, from 26 Jun 2021 to 01 Aug 2021.

@nakborak twitter profile photo

ㅤㅤNak Borak

@Nakborak

an aesthetic person

Walmart eBooks by Rakuten Kobo

4,002 tweets
396,679 followers
1,033 favourites
5 tweets per day
2012 since
23,708 following
69 listed
Malaysia location

Top Tweets by @nakborak

ㅤㅤNak Borak
@Nakborak
bayangkan ada long distance bestfriend yang kutuk your boyfriend, the one who you plans to marry and live with. Cakap boyfriend kau toxic whatsoever padahal kita yang jumpa bf kita like almost everyday share plans and thoughts together dari si konon bestfriend sebulan sekali.
01 Aug, 2021 - 07:32 AM UTC
ㅤㅤNak Borak
@Nakborak
Bila makin besar ni, dah boleh tahu dah macam mana susahnya parents kita cari duit. Sebab tu selalu rasa bersalah each time tak cukup duit.
01 Aug, 2021 - 07:31 AM UTC
ㅤㅤNak Borak
@Nakborak
jenis toxic people
31 Jul, 2021 - 12:36 PM UTC
ㅤㅤNak Borak
@Nakborak
Inspiration : Outcome : Cantik gila korean cake ni! Murah pula tu!
31 Jul, 2021 - 12:34 PM UTC
ㅤㅤNak Borak
@Nakborak
makin dewasa makin aku rasa circle aku kecil. I only trust few people because I've been thru so much negativity, toxic people and aku banyak sibukkan diri untuk lupakan semua benda sampai aku rasa alone lagi seronok. Aku minta maaf bila aku tolak untuk berjumpa. I just need space
31 Jul, 2021 - 12:27 PM UTC
ㅤㅤNak Borak
@Nakborak
Makin besar, makin malas dah nak gaduh gaduh ni. Seriously, I'm really tired to talk about everything. You treat me good, I'll treat you good too. Simple as that
31 Jul, 2021 - 12:26 PM UTC
ㅤㅤNak Borak
@Nakborak
Amalkan ni, insyaAllah murah rezeki: - Bagi kucing makan - Sentiasa senyum - Amal surah al-Waqiah - Solat Dhuha - Doakan orang lain - Ringankan beban orang lain - Hulur duit kat mak ayah - Gembirakan orang lain - Maafkan kesalahan orang sebelum tidur
31 Jul, 2021 - 12:26 PM UTC
ㅤㅤNak Borak
@Nakborak
Kelas online. Patut buka kamera atau tidak? Antara persoalan yang selalu menjadi perbualan. Kan? Guru pengajar, nak pelajar buka. Pelajar pula, nak tak nak buka kamera. Di sini, ada beberapa perkara kita perlu ambil kisah:
16 Jul, 2021 - 07:46 AM UTC
ㅤㅤNak Borak
@Nakborak
Nah, 4 Tips penting untuk online class! 🐣
13 Jul, 2021 - 02:38 PM UTC
ㅤㅤNak Borak
@Nakborak
Annoying tapi suka.
13 Jul, 2021 - 02:22 PM UTC
ㅤㅤNak Borak
@Nakborak
Best friends.
13 Jul, 2021 - 02:22 PM UTC
ㅤㅤNak Borak
@Nakborak
“There are two different categories of love. The first category is called a fairytale. The second category of love is called just another lesson.” — Taylor Swift
13 Jul, 2021 - 02:21 PM UTC
ㅤㅤNak Borak
@Nakborak
hey overthinkers, we’re gonna be okay
13 Jul, 2021 - 02:20 PM UTC
ㅤㅤNak Borak
@Nakborak
Benda paling susah orang nak buat:
13 Jul, 2021 - 02:16 PM UTC

Top Retweets by @nakborak

Pertubuhan Bakti Nusantara
@pertubuhanbakti
Kita teruskan. Terima kasih semua yang ada bantu utk pemberian sayur percuma ini. Mcm manalah bulan Ogos ni, kerana kami ada 21 kawasan & 6500 keluarga yg terkesan & tengah susah masa ini. Sama-sama kita bantu? Sedekah Sayur RM5 / 1 family KLIK: https://t.co/DN5hIIKFq5
01 Aug, 2021 - 12:14 PM UTC
Jihad Hartanah HQ
@jihadhartanah
Duit bukan jaminan... wanita kongsi pengalaman perit hampir muflis, sampai nak tamatkan hidup akibat gopoh nak beli rumah - “Mak nasihat jangan buat benda bodoh” thread 👇👇
01 Aug, 2021 - 10:56 AM UTC
BELLA
@bellaTutulip
Hadiah national girlfriend day aku durian. Korang? 😂😂😂
01 Aug, 2021 - 10:56 AM UTC
Pertubuhan Imaan Malaysia 🇲🇾🇵🇸
@ImaanMalaysia
Assalamualaikum semua, pakcik nak beritahu haritu ada lebihan dana kentang,bawang dan mee kuning. Izinkan pakcik dan pihak Masjid untuk guna duit tu dan kami dah tempah sebuah lori dengan muatan 5 tan barang keperluan asas seperti 1/3
01 Aug, 2021 - 09:50 AM UTC
Amira Radin Salamat
@eimeerose
Tahniah kepada 40 orang penyimpan emas bawah bimbingan Mira bukan Julai 2021. Semoga konsisten menyimpan emas untuk capai matlamat. Pada 1 Ogos ni, Mira nak bantu lagi sebanyak yang boleh untuk mulakan simpanan emas. Daftar akaun percuma je, ikut langkah ini 👇🏻👇🏻
01 Aug, 2021 - 09:30 AM UTC
Ad-Dien
@AdDien90
Bulan ni 5600 ekor ayam mentah kita target untuk bantu asnaf yang memerlukan. Bawah RM10 sudah dapat membantu 1 keluarga insyaAllah. Jom sama-sama kita tolong orang yang susah. https://t.co/3yOsHkrKXU
01 Aug, 2021 - 09:27 AM UTC
Santapan Minda 🇲🇾🇵🇸
@SantapanMinda
Kempen wakaf Ogos dah buka tau! Jom pasang niat utk berwakaf sekurangnya 1 bulan sekali 😊 https://t.co/vAaUvonCFz
01 Aug, 2021 - 08:54 AM UTC
Zuzu Ismail
@zuzuismail
Rezeki yg ada kita kongsi bersama. Rm5 utk 1 family je wak.. mungkin dgn sedekah ni blh menjadi salah satu asbab kita memperoleh keberkatan dlm hidup kita 🙂 https://t.co/e6QE0qs5um
01 Aug, 2021 - 08:10 AM UTC
Zaki Arip
@zakiarip
Bersyukur sangat korang boleh tolong rt walaupun tak beli🥺❤️❤️
01 Aug, 2021 - 07:57 AM UTC
BELLA
@bellaTutulip
If you see me alone somewhere, please don’t feel bad for me. I love my me-time. It’s one of the best times that I reflect, plan, read, recharge, and talk to God. I’m actually being productive, for my innerself. Being alone doesn’t necessarily mean lonely.
01 Aug, 2021 - 07:33 AM UTC
Ad-Dien
@AdDien90
Kempen wakaf Ogos dah buka tau! Jom kita berwakaf sekurangnya 1 bulan sekali 😊 https://t.co/X1keVLiObq
01 Aug, 2021 - 06:34 AM UTC
Fenomana
@FenomanaMedia__
Selesaikan COVID-19, bukan mencari salah- Musa Hitam https://t.co/vDiD9GbV6A
01 Aug, 2021 - 05:30 AM UTC
Shabina🏴
@ketengahketepi
Bilangan ayam mentah dinaikkan bermakna makin ramai yang tersepit sekarang. Allahu. Moga sumbangan kita sedikit sebanyak membantu ringankan beban mereka.😭 https://t.co/jT73d4u8rP
01 Aug, 2021 - 04:42 AM UTC
perra🦖🥨🌮🧀🍫🍪
@leanaamira
Mohon jasa baik semua utk sedekahkan Al-fatihah kepada arwah ayah saya (suhaimi bin daud) yg baru sahaja menghembuskan nafas terakhir malam tadi (31/7/2021).
01 Aug, 2021 - 04:42 AM UTC
Konsortium Wakaf Quran
@KonsortiumWakaf
Boleh jadikan wakaf ini sebagai matlamat untuk berwakaf sekurang-kuranganya 1 naskah Al Quran setiap bulan. Klik link berikut untuk berwakaf: ▶️https://t.co/iHIFLYSZZD Semoga dipermudahkan niat baik Tuan Puan utk berwakaf. Akhirat dapat, insyaAllah dunia pun murah rezeki.
01 Aug, 2021 - 04:16 AM UTC

@nakborak's

Tweets

91 tweets
88 retweets
17 replies
@nakborak's

Twitter Client

196 Twitter for iPhone
@nakborak's

Tweet Times

@nakborak's

Tweet Days


@nakborak's

Retweets

18 - Nakborak
8 - ImaanMalaysia
5 - bumbungehsan
4 - bellaTutulip
3 - theisyraf
3 - KonsortiumWakaf
3 - fabellodesign
3 - eimeerose
3 - pertubuhanbakti
@nakborak's

Replies

17 - Nakborak
@nakborak's

Hashtags

No hashtags found.
@nakborak's

Mentions

No users mentioned.